HyrboHoj - cykeluthyrning och cykelservice i Västervik

 

På HyrboHoj hyr du kvalitetscyklar. Vi finns centralt i gamla varmbadhuset på Strömsholmen, nära Slottsruinen. Du kan boka din cykel direkt på sajten Hyrbo Onlinebokning men du är naturligtvis även välkommen att ringa, vårt bokningsnummer är 070 601 9898. Se aktuella hyrpriser på vår bokningssajt.

Uthyrning av cyklar och elcyklar
Vi har fräscha lokaler fyllda med moderna cyklar. Vi hjälper dig att få de cyklar och den utrustning du behöver för en lyckad cykeltur. Förutom vanliga standardcyklar har vi elcyklar, MTB och tandem. Vi kan vårt Västervik och vår Tjustbygd och tipsar dig om bra cykelvägar, fina bad- och rastställen och de bästa utflyktsmålen.

Försäljning av cyklar, elcyklar och tillbehör
Prova en elcykel grundligt genom att hyra. Köp sedan en ny av oss mycket förmånligt. Vi drar av hyran vid köp och kan även ta din gamla hoj i inbyte. Hos oss hittar du även ett stort sortiment av tillbehör som hjälmar, korgar, belysning mm

Cykelservice och reparationer
Har du fått fel på din egen hoj? Kom in till oss! Vi ger dig snabb service i vår verkstad! Ofta kan vi hjälpa dig och lösa problemet medan du väntar, men blir det dagar av väntetid får du låna en hyrcykel för några tior (gäller under lågsäsong).