Tjust Cykel 

Försäljning av cyklar, elcyklar, lastcyklar och tillbehör
VVi har i vårt sortiment elcyklar, sportcyklar (MTB och racer), vardagscyklar och lastcyklar från ledande leverantörer. Elcyklar svarar för en stor del av vår försäljning, vi representerar flera väletablerade märken. Prova en elcykel grundligt genom att hyra. Köp sedan en ny mycket förmånligt. Vi drar av hyran vid köp och vi tar gärna din gamla hoj i inbyte.

Uthyrning av cyklar och elcyklar (HyrboHoj)
PPå HyrboHoj hyr du kvalitetscyklar. Vi finns centralt på Allén 2 (norra gaveln) nära turistbyrån. Boka gärna din elcykel, tandem, racer eller MTB på mail tjustcm@hotmail.com eller ring 070 601 9898 för bokning. Standardcyklar bokas endast per telefon.
Vi hjälper dig att få de cyklar och den utrustning du behöver för en lyckad cykeltur. Vi kan vårt Västervik och vår Tjustbygd och tipsar dig om bra cykelvägar, fina bad- och rastställen och de bästa utflyktsmålen.

Cykelservice och reparationer
Vi ger dig snabb service i vår verkstad! Ofta kan vi hjälpa dig och lösa problemet medan du väntar, men vid längre väntetid får du låna en hyrcykel gratis (gäller i mån av tillgång).